Blog

Niks meer vergeten met een extra geheugen

By september 12, 2023No Comments

“Wat attent van je,” “lief dat je eraan denkt,” en “hoe onthoud je het allemaal?” Dat hoor ik regelmatig 😊

Niks meer vergeten en het zorgt voor rust in het hoofd

Het is voor mij van groot belang, én ik vind het leuk, om attent te zijn. Als iemand in mijn omgeving een speciaal moment beleeft, wil ik laten weten dat ik aan die persoon denk ❤ Natuurlijk geldt dit voor verjaardagen, maar ook voor andere bijzondere gelegenheden zoals ziekenhuisbezoeken, vakanties, jubilea, belangrijke gesprekken, en nog veel meer.

Je vraagt je wellicht af hoe ik al die data onthoud. Nou, ik onthul graag mijn geheim, mijn ‘secret weapon’ 😁

Ik zet alles in de app Todoist. Dat is mijn extra geheugen. Hierin kan ik terugkerende taken en afspraken instellen. Ik heb er een hele lijst van verjaardagen, trouwdagen (en overlijdensdata) van familie, vrienden en collega’s in staan.

Daarnaast vind ik het ook super handig voor zaken die ik over een langere periode moet onthouden. Bijvoorbeeld wanneer ik de zomervakantie moet betalen of wanneer ik btw-aangifte moet doen. We hebben zoveel te onthouden in ons dagelijks leven, dat het gemakkelijk voor onrust kan zorgen. Dus kijk ik elke ochtend wat er die dag op mijn lijst staat 👀

Het geeft me een voldaan gevoel om dingen af te kunnen vinken ✅ Ik heb er namelijk ook mijn dagelijkse doelen in staan, zoals boek lezen, mediteren en groene smoothies drinken.

Het geeft me een geruststellend gevoel om te weten dat ik niets vergeet.

Hoe zorg jij ervoor dat je niets vergeet? En wil je ook een verjaardagswens van mij? Deel gerust jouw geboortedatum 😄👇

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact