“Waarom is het mij nog niet alleen gelukt?”

In je eentje veranderen is moeilijk. Je hebt iemand nodig die je begeleidt naar balans en rust. Neem de eerste stap door het inschakelen van hulp. Maak het verschil dat alleen jij kunt doen. Ik wil je ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei. Laten we beginnen met je reis.

125,-

Super snelle schakel sessie

Binnen 1,5 uur gaan we van de symptomen naar de kern van je problemen. Met een flinke dosis inzicht en acties loop je de deur uit!

We kijken waar de problemen ontstaan.

Maak een afspraak

1000,-

Duurzaam succes traject

De Super Snelle Schakel Sessie en Persoonlijk Leefstijl Advies zijn onderdeel van dit pakket. Verandering heeft tijd nodig. Lukt het je niet alleen om die duurzame verandering door te maken? Heb je iemand nodig op je reis? Ik help je er binnen 6 tot 12 maanden doorheen, zodat je zeker weet dat jij zelf de stappen gaat ondernemen.

Maak een afspraak

125,-

Persoonlijk leefstijl advies

Een leefstijl advies afgestemd op onderdelen waar bij jou winst te behalen is. Na 1,5 uur weet je precies wat je moet doen om stappen te maken naar meer energie.

We pakken het probleem aan op het gebied van leefstijl. Denk aan voeding, ontspanning en beweging.

Maak een afspraak

Hoofd (IQ)

Hoofd (IQ)

Wat speelt er allemaal in je hoofd? Welke eindeloze stroom van gedachten heb je? Welke belemmerende overtuigingen heb je over jezelf, de ander of de wereld?

Hart (EQ)

Hart (EQ)

Luister je naar jouw gevoelens? Kun je omgaan met emoties van jezelf of anderen? Hoe is de verbinding en communicatie met andere mensen? Geef je jouw grenzen aan?

Eigen regie

Eigen regie

Kan en wil je zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven? Heb je daadkracht en motivatie om actie te ondernemen? Kun je prioriteiten stellen?

Geest (SQ)

Geest (SQ)

Weet je wat jij belangrijk vindt in jouw leven en welke kernwaarden er bij jou horen? Waar sta je voor? Wat wil jij op termijn met je leven of werk? Waar krijg je energie van?

Lichaam (FQ)

Lichaam (FQ)

Neem je de juiste voeding en in de juiste hoeveelheden? Drink je genoeg? Gebruik je medicijnen? En hoe is het op het gebied van beweging, slaap en ontspanning?

Verandering begint met een enkele stap

Die stap is net zo eenvoudig als het plannen van een gratis kennismaking. Klik op de button hieronder. Ontdek of ik de juiste persoon ben om jou te helpen het verschil te maken.

Neem contact op