“Organisatieverandering begint bij het individu”

Ik laat je zien hoe je de individuen binnen jouw organisatie in hun kracht kunt zetten en grootschalige verandering kunt stimuleren.

375,-

Me.scan: dé talentmeting

In 15 minuten diepgaand inzicht in iemands persoonlijkheid. De tool biedt inzicht in welke (potentiële) talenten van nature bij je passen en welke talenten je hebt aangeleerd die niet van nature bij je passen.

Individueel traject

Maak een afspraak

1000,-

Quickscan Organisatie in Balans™

Met de quickscan worden de pijnpunten binnen teams of een organisatie inzichtelijk gemaakt om vervolgens te transformeren naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.

Workshop van een dagdeel. Max 12 personen

Maak een afspraak

Op aanvraag

Vitaliteit Boost Partner

Als ‘Vitaliteit Boost Partner’ ben ik jullie toegewijde accountability partner in het opbouwen van een gezonde, bloeiende en veerkrachtige organisatie die klaar is voor de toekomst. Ik bied praktische oplossingen om de productiviteit te verhogen, talent aan te trekken en te behouden, de bedrijfscultuur te verbeteren en de kosten van ziekteverzuim te verlagen.

Maak een afspraak

Hoofd (IQ)

Hoofd (IQ)

Wat speelt er allemaal in je hoofd? Welke eindeloze stroom van gedachten heb je? Welke belemmerende overtuigingen heb je over jezelf, de ander of de wereld?

Hart (EQ)

Hart (EQ)

Luister je naar jouw gevoelens? Kun je omgaan met emoties van jezelf of anderen? Hoe is de verbinding en communicatie met andere mensen? Geef je jouw grenzen aan?

Eigen regie

Eigen regie

Kan en wil je zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven? Heb je daadkracht en motivatie om actie te ondernemen? Kun je prioriteiten stellen?

Geest (SQ)

Geest (SQ)

Weet je wat jij belangrijk vindt in jouw leven en welke kernwaarden er bij jou horen? Waar sta je voor? Wat wil jij op termijn met je leven of werk? Waar krijg je energie van?

Lichaam (FQ)

Lichaam (FQ)

Neem je de juiste voeding en in de juiste hoeveelheden? Drink je genoeg? Gebruik je medicijnen? En hoe is het op het gebied van beweging, slaap en ontspanning?

One size fits all?

Dat bestaat niet. Het is maatwerk. Ik stem het af op de behoefte van jouw organisatie en medewerkers.

Neem contact op