Positief beïnvloeden

Ik geloof sterk in de verbinding tussen ons lichaam, onze gedachten en onze gevoelens. Hoe gezond je ook leeft, eet, sport, enzovoort, als de kwaliteit van je communicatie niet goed is, loop je nog steeds het risico ziek te worden.

De woorden die je gebruikt, bepalen de kwaliteit van je leven.

Bereiken wat je wilt met NLP

Als NLP-coach focus ik op het begeleiden van mensen bij het realiseren van positieve veranderingen in hun leven door middel van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Neuro Linguïstisch Programmeren betekent eigenlijk dat je je eigen brein (neuro) leert beïnvloeden (programmeren) door middel van taal (linguïstisch). Deze taal omvat zowel verbale als non-verbale communicatie, gedachten en gevoelens.

Mijn aanpak richt zich op het begrijpen en veranderen van de manier waarop je denkt, communiceert en hoe je je gedraagt, om zo jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Samen onderzoeken we jouw belemmerende overtuigingen. Ik voel haarfijn aan welke krachtige tools passen bij jou als persoon en jouw unieke situatie. Zo creëren we een effectieve strategie om concrete stappen te zetten richting jouw gewenste doelen.

Door middel van empathie en verbinding creëer ik een veilige omgeving waarin je optimaal kunt groeien.

Met behulp van doelgerichte en praktische technieken help ik je helderheid te krijgen, zodat je jouw volledige potentieel kunt benutten met flow, plezier en ontspanning als leidraad.

Bekijk het aanbod voor jouBekijk het aanbod voor bedrijven