Veel gestelde vragen

Hoe gaat het met je vandaag?

Goed! Ik ben dankbaar dat jij me online hebt gevonden.

Kan ik met je kennismaken voordat ik een traject start ?

Zeker! Je kunt bij mij een gratis kennismakingsgesprek boeken, waarin we toetsen of er een wederzijdse klik is.

Hoe lang duurt het traject?

Dat is wisselend. Het hangt er vanaf hoeveel tijd je zelf wil dat er tussen de sessies zit. Je hebt zelf de regie. Je mag er twee weken tussen laten, maar ook een maand. Het traject duurt in de regel 3 – 6 maanden.

Hoe lang duren de sessies?

Eén sessie duurt 90 minuten.

Waar vinden de sessies plaats?

In overleg stemmen we de locatie af. Dit kan zijn bij jouw huisadres, op een externe locatie, bedrijfslocatie, online of ergens buiten in de natuur. Op locatie bij voorkeur in omgeving Eindhoven.

Mijn werkgever betaalt het traject. Hoe gaat dat in zijn werk?

We houden eerst een intakegesprek. Daar zit de werkgever niet bij. Daarna krijg je een offerte voor het traject met een plan van aanpak voor jouw situatie. Deze laat je goedkeuren door je werkgever en vervolgens ontvangt je werkgever de factuur.

Wordt het vergoed?

Voor werknemers

Voor persoonlijke begeleiding van werknemers is er vaak budget beschikbaar. Neem contact op met je HR Manager of leidinggevende om te kijken of je in aanmerking komt voor een opleidings- of bijzonder budget.

Voor zelfstandigen

De kosten voor coaching en trainingen kun je als bedrijfskosten aftrekken van de belasting.

Heb je een uitkering?
Informeer bij jou uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie.

Hoe weet ik of deze werkwijze aansluit bij het probleem waar mijn organisatie tegenaan loopt?

In een uitgebreid voorbereidingsgesprek toetsen we of er een wederzijdse klik is en of mijn werkwijze aansluit bij jullie wensen.

Wat zijn de vervolgstappen?

Na de quickscan lopen de medewerkers met een flinke dosis inzicht en diverse acties waarmee ze zelf of de organisatie aan de slag kan de deur uit. Wil je graag begeleiding in het vervolgtraject? Wil je meer verdieping en/of ondersteuning? In overleg kan ik begeleiden in het integreren van de acties.

Heb je andere vragen, neem dan contact met me op.

Boek een gratis kennismakingsgesprek