Hi, ik ben Rian!

NLP Master, dol op persoonlijke groei en met een aanstekelijke lach.

Mijn expertise ligt in het aanleren van effectieve communicatie. Ik voel haarfijn aan welke krachtige tools ik kan inzetten die passen bij jou als persoon, zodat je concrete stappen zet richting jouw doel.

We doen het samen. Als jouw persoonlijke ‘accountability partner‘ sta ik naast je om ervoor te zorgen dat je niet alleen leert, maar het ook daadwerkelijk doet.

Hi, ik ben Rian!

Integrale leefstijl- & Vitaliteitscoach, NLP Master Practitioner, dol op persoonlijke groei en met een aanstekelijke lach.

Ik help jou met het terugpakken van de regie. Voor een blijvende verandering pak ik niet alleen de symptomen, maar ook de kern aan.

Jaren werd ik geleefd. Ik durfde mijn grenzen niet aan te geven en deed werk wat me veel energie kostte.

Ik verschuilde mezelf achter anderen en volgde. Dat zorgde ervoor dat ik niet deed wat ik het liefste wilde doen. Hierdoor kon ik niet goed functioneren in mijn rol als medewerker en voelde ik me slecht in mijn privé-leven.

Ik leerde waar ik goed in ben, wat ik belangrijk vind en waar ik energie van krijg.

Ik ben goed in leidinggeven, ben ondernemend en gedisciplineerd. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en ik laat iedereen in zijn waarden. Ik krijg energie in het vergaren en delen van kennis en het inspireren van anderen.

Wat begon met een ontdekkingstocht naar mezelf, bracht me op een plek waar ik in mijn kracht sta.

Ik ben keuzes voor mezelf gaan maken. Dat gaf me zelfvertrouwen. Door mijn plek in te nemen kan ik mezelf zijn en doen waar ik goed in ben.

Wat begon met een ontdekkingstocht naar mezelf, bracht me op een plek waar ik in mijn kracht sta.

Ik ben keuzes voor mezelf gaan maken. Dat gaf me zelfvertrouwen. Door mijn plek in te nemen kan ik mezelf zijn en doen waar ik goed in ben.

Vandaag wil ik jou begeleiden met de zoektocht naar jouw unieke plek. Zullen we samen aan de slag gaan?

Boek een kennismaking

Ik geloof sterk in de verbinding tussen ons lichaam, onze gedachten en onze gevoelens. Hoe gezond je ook leeft, eet, sport, enzovoort, als de kwaliteit van je communicatie niet goed is, loop je nog steeds het risico ziek te worden. De woorden die je gebruikt, bepalen de kwaliteit van je leven.

Kwalificaties

Ik ben gecertificeerd als NLP Master Practitioner, integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoach, Quickscan Trainer Organisatie in Balans™ en me.master 1.

Vitale Verbinder is geregistreerd BLCN leefstijlcoach en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van KABIZ. Vitale Verbinder voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen voor leefstijlcoaches.

Wil je meer weten?
https://www.youtube.com/watch?v=DGQwd1_dpuc

Enorm goede coach! Rian heeft me véél inzichten gegeven door middel van vloerankers en systematisch werk. Ze benoemd de dingen liefdevol, maar ze is toch direct en duidelijk. Ze weet je pijnpunten feilloos te vinden, waardoor je uiteindelijk in je kracht komt en weet waardoor je in onbalans bent. Super fijne ervaring en beleving. Als je zelfreflectie hebt, kan ik je haar zeker aanraden.

N. Vierveijzer

Ik heb veel meer rust in mijn eigen hoofd. Natuurlijk ben ik niet ineens de rust zelve. Maar vooral wanneer ik boos dreig te worden, herken ik veel eerder wat er in mijn lichaam gebeurt en is het daarom ook snel weer over. Of ik word zelfs helemaal niet meer boos. Mijn lontje wordt zo steeds langer.

Jeroen KossenOndernemer

Rian is een hele bekwame professional. Uitgangspunt is altijd het beste voor de klant. Ze kan ontzettend snel schakelen, werkt hard en denkt altijd een paar stappen vooruit.

Nick JanssenMerkstrateeg

Rian is een doorzetter en gaat vol voor alles wat ze doet. Ze is betrouwbaar.

Elke van TuelMarketing communicatie

Bij Rian voel ik me op mijn gemak. Ze brengt rust en geeft me een veilig gevoel.

Nicole van HoofLeefstijl & Vitaliteitscoach

Ik ervaar Rian als een echt aanpakker. Ze is duidelijk en recht door zee. Je verdoet bij haar geen tijd.

Joyce van EssenEigenaar Bezield Ondernemen

Het mooie aan Rian vind ik dat zij zichzelf laat zien en open is over hoe zij dingen aanpakt. Dat stimuleert en helpt andere manier naar dingen te kijken.

Ankie Willems

Wat leuk dat je hier bent aangekomen!

Nu jij weet wie ik ben, wil ik jou natuurlijk ook graag leren kennen.

Voor wie ben jij op zoek?

Heb je een bedrijf of ben je werknemer?

Bekijk aanbod voor bedrijven

Ben je opzoek voor jezelf?

Bekijk aanbod voor jou