Blog

Sta stil bij wat je allemaal hebt bereikt

By maart 7, 2023maart 8th, 2023No Comments

Gaat iedere dag je leven een beetje op de automatische piloot? Stel je doelen, maar heb je het idee dat je weinig vooruitgang boekt? Lees dan wat mij enorm heeft geholpen.

📝 Dagelijks schrijf ik op wat ik die dag heb geleerd, waar ik trots op ben en waar ik dankbaar voor ben ❤

Daarnaast heb ik een accountability partner 👌 We noteren in Google Docs (waarbij we allebei tegelijkertijd in kunnen werken) hoe het met ons gaat, wat we de afgelopen twee weken hebben gedaan, waar we trots op zijn, wat we hebben geleerd, wat we de komende twee weken gaan doen en of we de doelen van afgelopen twee weken hebben behaald. We bellen om de week. Dan mogen we allebei een kwartier de hoogtepunten delen en de ander kan (kritische) vragen stellen.

We doen het vooral voor onszelf en niet voor de ander. Ik ben bewuster bezig ben met wat ik allemaal doe en heb bereikt. We zijn in januari 2020 begonnen. Ondertussen hebben we een waardevol document opgebouwd met heel veel dingen die we hebben gedaan, leermomenten, trotse momenten en doelen die we hebben behaald.

🤩 Het heeft mij enorm geholpen om mezelf uit de dagelijkse sleur te halen. Niet meer op de automatische piloot alles doen. Ik ben bewust van alles wat ik doe en wat ik leer. Het heeft me richting gegeven.🔝

Is dit allemaal nog een brug te ver? Begin klein. Bijvoorbeeld dagelijks opschrijven waar je dankbaar voor bent. Houd je dat een tijdje vol? Bereid het dan uit.

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact