Blog

Waar sta ik over 30 jaar?

By augustus 22, 2022maart 14th, 2023No Comments

Sta jij stil bij vragen zoals “Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik op termijn in mijn leven of werk?” Bedenk wat je dagelijks kunt doen wat bijdraagt aan je ideale plaatje over 30 jaar.

Maak het zo klein en simpel mogelijk
Bedenk eerst welke aspecten je in je leven belangrijk vindt. Bijvoorbeeld gezondheid, ontspannen en liefde. Koppel aan die waarden kleine en haalbare doelen dat je 100 dagen kunt doen. Waarom 100 dagen? Onderzoek wijst uit dat als je bepaald gedrag gedurende drie maanden volhoudt, er gewenning optreedt. Zo wordt het een gewoonte.

De ochtend begin ik iedere dag met 500 ml water en een groene smoothie. Om meer ontspannen door het leven te gaan begin ik de ochtend met een “Wim Hof-rondje” en voordat ik ga slapen mediteer ik 10 minuten. Om gelukkig oud te worden met mijn man zeg ik iedere dag dat ik van hem houd.

Effect op lange termijn
Na één keer merk je weinig verschil. Doe je het iedere dag? Dat zorgt voor effect op een lange termijn. Cumulatieve rente noemen ze dat. Wat kun jij iedere dag doen wat bijdraagt aan je ideale plaatje over 30 jaar? Weet je niet hoe je kunt dromen en kun je niet zover vooruit kijken? Dan help ik je daar graag bij 😁

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact