Blog

De situatie verandert niet

By maart 30, 2023No Comments

“𝘼𝙡 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣 𝙠𝙤𝙢𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙩 𝙪𝙞𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙫𝙖𝙨𝙩𝙝𝙤𝙪𝙙𝙚𝙣 𝙖𝙖𝙣 𝙜𝙚𝙙𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙣 𝙙𝙞𝙚 𝙞𝙣 𝙨𝙩𝙧𝙞𝙟𝙙 𝙞𝙨 𝙢𝙚𝙩 𝙙𝙚 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠𝙝𝙚𝙞𝙙”

Ken je dat, een situatie waarbij je allerlei oordelen hebt? Je irriteert je er iedere keer opnieuw aan, maar de situatie verandert niet. 😫🙃 Je hebt een oordeel over een ander, bijvoorbeeld “Ik ben gefrustreerd omdat hij egocentrisch is”. Is het echt waar dat hij egocentrisch is? Kun je absoluut zeker weten dat het waar is?

Ik kan je helpen om je oordelen ter discussie te stellen. Het levert je bewustwording op en het verbreed je perspectief. Je krijgt er betere relaties door en meer energie. 😃

Ben je ook veel gefrustreerd door bepaalde situaties of personen? Stuur mij een berichtje. Ik help je graag naar meer rust in je hoofd en meer energie. 🤗

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact