Blog

‘Wat doe je nou eigenlijk precies?’

By maart 23, 2023No Comments

Die vraag krijg ik wel eens. Dan antwoord ik: ‘ik ben coach op het gebied van leefstijl en vitaliteit’. Aan dat antwoord heb je misschien niet direct iets, want wat moet je daarbij voorstellen? 🤷‍♀️

Er zijn tegenwoordig veel vitaliteitsprogramma’s en coaches. Waar kies je dan voor? Dat is heel persoonlijk. Je oriënteert en voelt wat het beste bij jou past. Meestal kies je uiteindelijk voor iemand waarmee je de meeste overeenkomsten hebt. Dat zit ‘m dan in persoonlijke kernmerken, maar ook in de aanpak. Dat laatste deel ik nu graag met je.

🔎 Mijn werkwijze is dat ik het totale plaatje analyseer op het gebied van jouw leefstijl en vitaliteit. We kijken niet alleen naar de symptomen (klachten die je hebt), maar we pakken de kern aan.

🌟 𝗜𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲 𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 en ben je een stap verder. Ik kan je dus al in één sessie verder helpen met quick wins. Met een traject van meerdere sessies (gemiddeld 6-10 sessies) kan ik je begeleiden naar een blijvende verandering.

🌟 𝗜𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲 𝗴𝗮 𝗷𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗮𝗹 ‘𝗱𝗼𝗲𝗻’. Ik begeleid je door middel van een oefening, waarbij je in een bepaalde situatie gaat ‘staan’. Je gaat voelen en ervaren wat die situatie met je doet. Daardoor krijg je meer inzichten. Ben jij meer een denker en kom je minder goed bij je gevoel? Ook daar weet ik wel raad mee 😉

🌟 𝗝𝗶𝗷 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗲. Je doet daarom zelf het meeste werk. Ik ben jouw procesbegeleider. Ik ga jou de juiste vragen stellen, zodat jij de juiste antwoorden krijgt. Je gaat voelen en ervaren wat voor jou werkt. We willen een blijvende verandering, niet tijdelijk.

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Lees hier meer.

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact