Je bent helemaal klaar met de ochtendstress, want…

Je reageert super geïrriteerd op kleine dingen
Het resulteert in een enorme woede aanval
En vervolgens voel je je schuldig
Je bent ontzettend prikkelbaar
Je komt regelmatig te laat
Je voelt je opgejaagd
Je vergeet dingen
Arrgh…

En dan is de dag nog maar net begonnen….

Ik snap je helemaal. Zo waren mijn ochtenden ook: super frustrerend! Ik voelde enorm de tijdsdruk om mijn kinderen op school te krijgen en was constant aan het pushen om ze door te laten werken. Ik kon enorm boos worden op hen, en dat verdienden ze helemaal niet. Hierdoor voelde ik me een slechte moeder. Maar ik heb geleerd dat ik hier zelf invloed op heb.

Moet je voorstellen dat je in de ochtend zeeën van tijd hebt!

Dan begin je met een relax gevoel de dag
(en kun je alles aan wat de dag gaat brengen)

Dit wil ik ook

Dit is voor jou ook mogelijk 👇🏻

Je start de dag met positieve energie en kalmte. Je bent rustig en lief tegen je partner en kinderen, geniet van een voedzaam ontbijt en houdt tijd over in de ochtend. Extra taken zoals de was of stofzuigen zijn mogelijk, of een moment voor jezelf. Hierdoor hebben de kinderen tijd om te spelen. Zo ga je liefdevoller met elkaar om en kom je vrolijk en gemotiveerd op je werk aan

Hi, ik ben Rian

Jouw gedragsveranderingsexpert. Ik bied praktische en direct toepasbare tools die je helpen om van gehaast en hoog in je emotie naar rust in je hoofd en lijf te gaan. Met mijn begeleiding ervaar je meer ontspanning, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en meer kunt genieten.

Wat je kunt behalen na de masterclass:

✔ Tijd over in de ochtend
✔ Relaxt en ontspanning
✔ Zin in de dag

Yes, dit wil ik

Dit zeggen anderen die je voorgingen…

Praktische informatie

Wanneer is de masterclass?

Dinsdag 7 mei om 20.00 uur. Het duurt een kleine 90 minuten.

Moet ik ervoor betalen?

Nee, de masterclass bied ik gratis aan.

Hoe kan ik de masterclass volgen?

Via Zoom. Je ontvangt een link in je e-mail en ik herinner je er ook nog aan op de dag zelf.

Kan ik het later terugkijken?

Er komt geen opname beschikbaar. Ik verwacht volledige betrokkenheid tijdens de masterclass, die het grootst is wanneer je live aanwezig bent. Als je niet kunt op 7 mei, stuur mij dan een bericht via Instagram of een e-mail.

Kan ik anoniem deelnemen aan de masterclass als ik mijn persoonlijke ervaringen liever niet in groepsverband deel?

Je mag gerust je camera en microfoon uitschakelen tijdens de masterclass. Het delen van ervaringen gebeurt uitsluitend via de chat, waardoor je volledig anoniem kunt blijven.

Alleen al door te lezen wat anderen delen kun je heel veel leren. Het is aan jou om te bepalen wat je uit de masterclass haalt, maar wees gerust, je bent de enige die met bepaalde dingen worstelt en doet het wellicht beter dan je denkt!

Is de masterclass voor mij geschikt?

De masterclass is geschikt voor iedereen die stress ervaart. Het hoeft niet per se alleen ochtendstress te zijn. Hoewel ik me richt op gezinnen met kinderen die ochtendstress ervaren, is dit geen vereiste.

Schrijf je in voor de masterclass