Blog

Familieopstellingen: puur en magisch

By maart 24, 2023No Comments

๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.
๐—ฃ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.
๐— ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต.

Zo heb ik familieopstellingen ervaren.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด? Ik wilde onderzoeken waardoor of waarin ik me nog klein hield. Ik wil mezelf nog meer laten zien en in mijn kracht gaan staan.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด?
Familieopstellingen geven je inzicht in hoe het gezin werkt als een samenhangend geheel, wat de familiedynamiek is, welke patronen jij met je meedraagt en wat jouw plek is in het geheel. Familieopstellingen maken je bewust van onbewuste processen.

Tijdens de opstelling voel je wat er in je lichaam gebeurt. Alles wat je voelt doet er toe of kan er toe doen. Dat deden ook de representanten (de mensen die op dat moment de rol innamen van mij en mijn familie).

Dingen die werden ervaren in het lichaam, zodat je een beetje een beeld krijgt:
โžก voelen dat je aan de grond genageld staat
โžก spanning in de kuiten
โžก veel druk op de buik ervaren (en dat het aanvoelt als staal)
โžก het gevoel hebben dat je naar achteren wordt getrokken

Al deze fysieke ervaringen voelden ze in de rol waarin ze op dat moment waren.

Het is ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น, geen manipulatie. Het wordt door echte mensen ervaren, die op dat moment een rol aannemen. Geen mensen met een bepaalde gave. Maar mensen met gevoel in hun lijf. En die mensen zijn ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป, ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ.

Hoe werkt het dan?
Het werkt met energie en onbewustzijn. ๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด.

๐ŸŒŸ Dat vind ik magisch. Zo mooi en bijzonder om te zien gebeuren en ook zelf te ervaren. Het is echt puur, wat er op dat moment gebeurt.

๐Ÿ™ Het is duidelijk geworden waardoor ik mezelf klein hield. De mogelijke oorzaak was heel anders dan ik vooraf had gedacht (dat houd ik graag nog even voor mezelf).

Dit is echt iets wat je zelf moet ervaren om het te begrijpen. Een echte aanrader.

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact