Blog

Dankbaar zijn maakt je gelukkig(er) 🥰

By maart 15, 2023No Comments

De laatste tijd merk ik dat ik extra dankbaar ben. Ik voel extra liefde, trots en dankbaarheid door dingen die ik meemaak en bepaalde mensen om mij heen ❤️ Dankbaarheid voelt goed. Het stroomt door mijn lichaam, het is niet echt in woorden te omschrijven.

Vandaag ben ik dankbaar dat ik een persoon mag coachen, voor mijn fijne fiets waar ik bijna overal op naartoe ga, voor de lunch met een lieve groep (oud)collega’s, voor de extra zwemles van mijn zoontje waar hij veel zin in heeft. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Voel jij je dankbaar? Als je daar niet zo bewust van bent kun je het oefenen. Iedereen die (een beetje) met persoonlijke ontwikkeling bezig is heeft het waarschijnlijk al vaker zien terugkomen: schrijf iedere dag voordat je gaat slapen 3 dingen op waar je dankbaar voor bent.

Als je niks weet dan kun je ook dankbaar zijn dat je weer een dag hebt geleefd, of dat de zon schijnt.

Het zijn de kleine dingen die het doen. Een cliché. Maar het werkt echt. Het maakt je gelukkiger 🥰 Dat is de kracht van dankbaarheid 💪🏻

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact