Blog

Zet die oogkleppen af ๐Ÿ‘€

By april 4, 2023No Comments

Dat klinkt misschien een beetje hard. Ik wil graag even je aandacht. Als je dit leest heb ikย hem waarschijnlijkย teย pakken.

Het lijkt altijd zo simpel als je naar een ander kijkt. Als je naar jezelf kijkt wordt het een stuk moeilijker. Wat doe je? Waarom doe je het? Neem je genoegen met hoe je leven nu is, met de ongemakken die je hebt? Of wil je er iets aan doen? Wat kun je anders doen?

Met een filter kijk je naar jezelf en de wereld om je heen. Je bent gefocust op wat je aan het doen bent, waardoor je geen helder beeld hebt. Daardoor zie je de oplossingen niet (goed). Dat geldt voor mij, voor jou, voor iedereen.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป?

Met een coach zoom je even uit en wordt er vanaf een afstand gekeken naar je leven. Om vervolgens weer in te zoomen en dichtbij jezelf te komen. Het is heel fijn dat iemand je daarbij helpt, iemand die kritische vragen kan stellen. Je krijgt inzichten waar je direct iets mee kan. Het blijft interessant en waardevol om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkelen geeft kracht en vertrouwen.

Het is moeilijk om jezelf te coachen. Iedere coach kan ook een coach gebruiken. En wie je daarbij kan helpen is heel persoonlijk. Voel wat goed voor jou is. Wie heeft het beste aanbod en bij wie voel je de persoonlijke klik?

Meer weten? Laten we verbinden.

Ik wil je bij elke stap ondersteunen op je pad van vitale verbinding en persoonlijke groei! Laten we beginnen met je reis.

Contact